glukoma

דיון מתוך פורום  גלאוקומה בניהול עמותת לראות

22/11/2008 | 10:27 | מאת: ציפי עמרם

התגלתה אצלי גלוקומה לפני 3 חודשים נסיתי טיפות שגרמו לי לעין מאוד אדומה כעת אני מטופלת בקסלאטן שהעין נראית מעט אדומה , אני בת 56 הלחץ לאחר שאני שמה את הטיפה 17 אני הייתי רוצה לעבור טיפול ליזר מה דעתכם כדאי מהם העלויות

22/11/2008 | 12:54 | מאת: פרופ' שלמה מלמד

You need to be evaluated by a glaucoma specialist who has an access to SLT - the Selective Laser Trabeculoplasty. However, a pressure of 17 is usually ok with medications AND does not require laser.. Prof. S. Melamed

מנהל פורום גלאוקומה בניהול עמותת לראות