גלאוקומה

דיון מתוך פורום  גלאוקומה בניהול עמותת לראות

21/03/2011 | 14:51 | מאת: א

אני מטופל בקוסופט ומזה זמן מה אני סובל מחולשה (ממש חולשה גם של השרירים) תשישות ועייפות נוראה. כרונולוגית נראה לי שזה התחיל די סמוך להתחלת הטיפול בקוסופט (אני אבל לא בטוח) ונראה שזה רק הולך ומחמיר. האם יתכן שזו תגובה של תופעת לוואי לטיפות הקוסופט או שאין קשר. מה לעשות אני ממש מיואש ואני פוחד להפסיק סתם את הטיפות (הרופא בחופש כרגע) אודה על עצה או הבהרה אם בכלל יתכן קשר כזה לקוסופט תודה

22/03/2011 | 07:50 | מאת: פרופ' שלמה מלמד

הקוסופט יכול לגרום לעייפות בגלל מרכיב הטימולול בתרופה שיכול להוריד דופק ולחץ דם. ממליץ להפסיק התרופה ולהבדק על ידי מומחה גלאוקומה בהקדם. יש אופציות טיפוליות אחרות. פרופ. מלמד מרפאה 09-9504340

מנהל פורום גלאוקומה בניהול עמותת לראות