גלוקומה

דיון מתוך פורום  גלאוקומה בניהול עמותת לראות

24/08/2008 | 02:59 | מאת: מיטל

לאבא שלי בן 70 יש גלוקומה בשני העינים מזה עשר שנים , הוא מטופל בטיפות עינים לאחרונה הרופאה חושבת להוריד לו את הטיפות לגמרי , ( או לתקופת ניסיון) לי יש גם גלוקומה מגיל 34 ,לפי מה שהבנתי מהרופא שלי הטיפות לכל החיים, לכן זה נראה לי מוזר ומסוכן שרוצים להוריד לאבא שלי את הטיפות מבקשת לדעת מה דעתכם בנידון תודה מראש

24/08/2008 | 08:26 | מאת: פרופ' שלמה מלמד

1. כנראה הרופא סבור שאין גלאוקומה.עלי לבדוק אישית ולהחליט האם ניתן להפסיק התרופות של אבא. 2.יש היום אלטרנטיבה לטיפות בגיל הצעיר - טיפול לייזר "הקר" - slt

מנהל פורום גלאוקומה בניהול עמותת לראות