טיפול בקטרקט+גלאוקמה לאזרח זר

דיון מתוך פורום  גלאוקומה בניהול עמותת לראות

24/04/2010 | 19:56 | מאת: לנה

שלום רב, לסבא שלי ברוסיה יש בעיה של קטקרט וגלאוקומה. בעין אחת הוא כבר איבד את הראייה סופית אבל יש עדיין סיכוי לעין השניה. אני מעוניינת כי הוא יגיע לארץ ויינסה לבחון טיפול. רציתי לדעת מה טווחי המחירים לאזרח זר שאין לו פה ביטוח והיכן כדאי לפנות? תודה רבה מראש!

25/04/2010 | 11:17 | מאת: פרופ' שלמה מלמד

תלוי במקרה והאם צריך ניתוח משולב של קטרקט וגלאוקומה או לייזר SLT תחילה ואח"כ קטרקט בלבד. סדר הגודל אצלי הוא בסביבות 4500ץ- $ת כולל הכל: חדר ניתוח, עדשה תוך עינית, חמרים, שכר רופא ומע"מ. פרופ. מלמד 09-9504340

27/04/2010 | 12:29 | מאת: לנה

מנהל פורום גלאוקומה בניהול עמותת לראות