טיפול בגלאוקומש

דיון מתוך פורום  גלאוקומה בניהול עמותת לראות

29/06/2008 | 20:14 | מאת: Natalie

שלום אמי מטופלת עיי תיפות כנגד לחץ תוך עייני מוגבר כשנתיים בחול. היא עברה ניתוח (לא לייזר) של עיין אחת שלא גרם לעצירת המחלה. עכשיו ממליצים לה לעבור נותוח לעין שנייה בעקבות לחץ מוגבר - כ-30)על ניתוח לייזר לא המליצו - במצבה נעמר שזה לא יעזור.האם זה נכון שלא ניתן לעשות ניתוח לייזר במצב מתקדם? מה הוא עלות הטיפול פרטי בארץ? כמה זמן מחקים לטיפול בארץ? בתודה מראש

31/07/2008 | 18:08 | מאת: פרופ' שלמה מלמד

ניתן לטפל בלייזר גם במצב מתקדם יחסית של הגלאוקומה. עלות הטיפול תלויה במרפאה.הטיפול הינו מיידי בעת הצורך.

מנהל פורום גלאוקומה בניהול עמותת לראות