גלאוקןמה+קטארקט

דיון מתוך פורום  גלאוקומה בניהול עמותת לראות

07/01/2010 | 16:30 | מאת: שבח

שלום רב, אני בן 75,סובל שנים מגלאוקומה, עברתי לייזר להורדת הלחץ לפני שנים ,מטופל בקוסופט פעמיים ביום והלחץ בסדר. אני מועמד עתה גם לנתוח קטראקט ולאחרונה שמעתי שכאשר יש גלאוקומה הנתוח הרבה יותר מסובך? מסוכן? ברצוני לדעת האם זה נכון, האם יש יותר סיכונים בנתוח זה ובכלל.... תודה תודה שבח א.

08/01/2010 | 17:36 | מאת: פרופ' שלמה מלמד

ניתוח קטרקט בחולי גלאוקומה בד"כ יותר מורכב. יש לבדוק האם מצבך מחייב ניתוח משולב של קטרקט וגלאוקומה!!. פרופ. מלמד 09-9504340

מנהל פורום גלאוקומה בניהול עמותת לראות