גלאקומה - חולשה ובחילות

דיון מתוך פורום  גלאוקומה בניהול עמותת לראות

29/03/2024 | 22:03 | מאת: מגי

שלום רב אני בת 77 יש לי גלוקומה בעיניים אני לוקחת 3 סוגי טיפות וכדורים כבר כמה זמן יש לי חולשה ובחילות האם יש מצב שהטיפות או הכדורים עושים חולשה קיצונית ובחילות עד כדי כך ? ואיזה סוג של טיפות עושים לי . אני לוקחת כדורים METHAZOLAMIDE טיפות עיניים - קומביגן טיפות עיניים טרוסופט טיפות עיניים - קסלאקום איזה תרופה ניראת לך שיכולה ככה לעשות לי חולשה קיצונית וגם בחילות ?

כדורי מטזולאמיד יכולים לעשות זאת אך יש להתייעץ עם הרואפ המטפל ורופא המשפחה. בריאות שלמה

מנהל פורום גלאוקומה בניהול עמותת לראות