שיטות ניתוח גלאוקומה

דיון מתוך פורום  גלאוקומה בניהול עמותת לראות

28/03/2024 | 01:21 | מאת: אבי

שלום פרופ' ורבין לבקוביץ' , אבא שלי בן 75 סובל מגלאוקומה מספר שנים בבדיקה האחרונה נמצאה החמרה קלינית והוא הופנה לניתוח בעין שמאל כשלב ראשון (נצפה לחץ מעל המטרה גם בעין ימין) בשיטת Trabeculectomy , כולל קטרקט בשיטת Phaco. רופא אחר כחוות דעת שניה המליץ על שיטת Preserflo. קראתי גם על שיטה בשם GATT. 1.איזו שיטה עדיפה? 2.האם בבתי החולים של הכללית מנתחים גם בשיטת PRESERFLO? 3.לגבי הקטרקט איזו שיטה עדיפה לייזר או PHACO? תודה רבה אבי

אבי שלום שאלת הרבה שאלות חשובות אבל תשבוות ניתן לקבל מהמומחה שבדק אותו וודע במה מדובר. בריאות שלמה

מנהל פורום גלאוקומה בניהול עמותת לראות