שלילת גלאוקומה ובעיות אחרות.

דיון מתוך פורום  גלאוקומה בניהול עמותת לראות

26/03/2024 | 01:17 | מאת: בעילום שם.

האם בדיקת שדה ראיה 30/2 תקינה וכן OCT מקולרי בגדר התקין, הם מדדים נכונים לשלילת מחלת עיניים וגלאוקומה? או האם נדרשו בדיקות נוספות. וכן האם רצוי לעשות בדיקת שדה ראיה בתוכניות אחרות לשלילה? וגם מבקש הסבר על המושג תקין , האם יש דרגות גם כשנאמר תקין כמו לדוגמא לעבור מבחן ב80 או 90 או 100 אחוז. מעריך את תשובותך.

שלום רב יש להתיעץ עם מומחה לגלאוקומה ווא יודע להעריך את כל הפרמטרים ולסכם את הבעיה. בריאות שלמה

מנהל פורום גלאוקומה בניהול עמותת לראות