לחץ תוך עיני שלא מתאזן

דיון מתוך פורום  גלאוקומה בניהול עמותת לראות

13/03/2024 | 18:07 | מאת: ניסים בוזגלו

אחי סובל מגלואקומה מולדת ועיו אחת שלא מתפקדת בחודשים האחרונים לא מצליחים לאזן את הלחץ עם הטיפול וכבר אושפז שלוש פעמים וכל פעם במחלקה הלחץ ירד והתאזן. הצוות הרפואי טוען שכנראה שאופן נטילת הטיפול לא נעשית כראוי ולכן הם מציעים לנתח. עצם העובדה שזו רק עין אחת שמתפקדת אני חושש מאד מניתוח וזאת אולי בגלל שאף אחד לא הבטיח לי הצלחה ואם בכלל זה פתרון נכון לנתח מהסיבה שאופן נטילת התרופה. או אולי בעצם יש אפשרות לבעיה אחרת? אשמח לשמוע רעיונות/דעות ואו פתרונות אפשרים נוספים

שלום רב, לא ניתן להציע טיפול בלי בדיקה ועיון בכל בדיקות העזר שעשית. ממליצה לפנות לחוות דעת נוספת ממומחי גלאווקמה נוספים. בריאות שלמה

מנהל פורום גלאוקומה בניהול עמותת לראות