גלאוקומה מולדת האם היא גנטית ומה אפשר לעשות בנידון

דיון מתוך פורום  גלאוקומה בניהול עמותת לראות

01/01/2024 | 12:55 | מאת: אברומי

האם גלאוקומה מולדת היא תורשתית ואם כן כמה אחוזים יותר יש למי שיש לו בן משפחה מקרבה ראשונה עם גלאוקומה מולדת כי לי יש בן שנותח עכשיו גוניוטומיה מה אני אמור לעשות חוץ מלבדוק את הבן הגדול ומה לגבי יעוץ גנטי בנושא האם ישנם פתרונות לדבר הזה או שאין מה לעשות

שלום רב יש בדוק את כל בני המשפחה ולהיות במעקב בהתאם להמלצות הרופא הבודק. לגבי יעוץ גנטי יש לשאול את הרופא מטפל. זה תלוי בגורמים נוספים וממצאים נוספים. בריאות שלמה

מנהל פורום גלאוקומה בניהול עמותת לראות