הפניה למרפאת גלאוקומה.

דיון מתוך פורום  גלאוקומה בניהול עמותת לראות

27/12/2023 | 15:44 | מאת: משה

רופא העיניים אמר שיש הידקקות בעצב. בדיקת oct יצא תקין שדה ראיה - אמר שתקין ורשם: 24-2 מימין אמין ותקין ומשמאל אמינות בינונית ותקין. הפנה אותי למרפאת גלאוקומה לבדיקת עיניים גלאוקומה. במגדל המאה ובתי החולים אין תורים זמינים בקרוב. שאלותי: - האם הכוונה פשוט לרופא עיניים שמתמחה בגלאוקומה? יש באתר הכללית רשימה או שאני יכול באופן פרטי פשוט. או שצריך ממש מרפאה? - האם אני אוכל לנהוג אחרי זה?

שלום רב יש לפנו למומחה לגלאוקומה. בדכ עושים הרחבת אישונים ולכן לא ניתן לנהו כ3 שעות לאחר הבדיקה. בריאות שלמה פרופ ורבין

מנהל פורום גלאוקומה בניהול עמותת לראות