אופן נטילת תרופות לטיפול בגלאוקומה

דיון מתוך פורום  גלאוקומה בניהול עמותת לראות

09/12/2023 | 18:14 | מאת: Uri

שלום ד''ר ורבין, אני מקבל טיפות אזרגה פעמיים ביום, אלפגאן פעמיים ביום וטרבטאן פעם ביום. האם רצוי לפסר את הטיפול בטיפות על פני היום במרווחי זמן שווים, כל ארבע שעות בערך או עדיף לקחת אזרגה ואלפגן בהפרש 5 דקות זה מזה בבוקר ובערב, (כעבור כ- 12 שעות). טרבטן לפני השינה. 2. לאחרונה הוסיפו לי כדורי מתזולמיד פעמיים ביום. כמה זמן/חודשים, נהוג לקחת תרופה זו? תודה מראש על מענה.

שלום רב טיפות שהמינון הוא פעמיים ביום יש לקחת כל 12 שעות. טיפות של פעם ביום כל 24 שעות. כנל לגבי תרופות דרך הפה. בריאות שלמה

מנהל פורום גלאוקומה בניהול עמותת לראות