רסטזיס ועמימות ראייה דחוף

דיון מתוך פורום  גלאוקומה בניהול עמותת לראות

23/09/2023 | 17:45 | מאת: טומי

שלום אודה על מענה דחוף משתמש בטיפות רסטזיס 0.05 ( בשל דלקות חוזרות בעיניים לאחר שימוש ממושך במקסיטרול שגרם לי כנראה לקטרקט - בירור אצל מומחית בקרוב ) - אני משתמש מזה כחודשיים ובשילוב קומפרסים פדים של תה ירוק וויטמין A פוס סובל מפחות דלקות עיניים שאלותי : האם ניתן להשתמש ברסטזיס לאורך זמן ? הוא אינו גורם לתופעות לוואי לא רצויות ? יש עמימות וטשטוש ראייה מזה יום יומיים בעיקר מישיבה לקימה האם ניתן באותו בקבוקון ( שאינו עם חומר משמר ) להשתמש בוקר וערב לאחר עד 12 שעות באותו היום ואחכ לזרוק ? בתודה !

שלום רב רסטזיס ניתן למטופלים במשך זמן רב. אך כמובן יש להיות במעקב רופא עיניים ובכל החמרה או שינוי לגשת מיידית לבדיקה. אם יש שינוי בראיה יש לגשת מיידית לבדיקת רופא עיניים. בריאות שלמה

מנהל פורום גלאוקומה בניהול עמותת לראות