בן 19 אני לא בטוח אם יש לי גלאוקומה

דיון מתוך פורום  גלאוקומה בניהול עמותת לראות

24/07/2023 | 16:43 | מאת: Yoni

שלום אני סובל מקוצר ראייה , ניסטגמוס מולד , צילינדר , פזילה בעין ימין ואותה עין גם עצלה . לאחרונה אני מרגיש באוטו ששדה הראיה שלי בעין ימין מרגיש לי כמו בעבר אך האור נקלט בצורה חלשה יותר . האם יש סיכוי לגלאוקומה ? האם יש טעם לחשוד בזה בגיל כזה ? או שיכולה להיות מחלה אחרת ? תודה

יוני שלום. יכולים להיות הסברים רבים לתופעות שאתה מתאר ועליך להבדק אצל רופא העיניים ולעשות ברור. בריאות שלמה

27/07/2023 | 15:33 | מאת: Yoni

נבדקתי אצל רופאת העיניים עשיתי בדיקה לעצבי הראייה ולרשתית והכל תקין

מנהל פורום גלאוקומה בניהול עמותת לראות