טיפות עיניים

דיון מתוך פורום  גלאוקומה בניהול עמותת לראות

26/06/2023 | 20:41 | מאת: שרונה

שלום רב , יש לי גלאוקומה ומטופלת בטיפות אלקון אזופט1%, יש קושי בהשגת טיפות אלו ומציעים במקומם טיפות בשם Brinzolamide האם טיפות אלו יכולות להחליף באותה מידת השפעה ויעילות כמו טיפות אזופט אלקון? ועוד דבר אבקש לדעת ,טיפות ברינזולמיד מופיעות עם תוספת שניקראית Brinzolamide s.k מה זה אומר התוספת של אס קיי האם יש לזה חשיבות ורצוי לירכוש כאלה עם אס קיי? תודה רבה שרונה

שלום רב, הרוקחים יודעים לתת את אותו חומר ולעיתים יש לו שמות שונים בהתאם לברה שמייצרת אותו. אזופט וברינזלאמיד זה אותו דבר

מנהל פורום גלאוקומה בניהול עמותת לראות