תרופות למחלת ים וגלאוקומה

דיון מתוך פורום  גלאוקומה בניהול עמותת לראות

09/06/2023 | 15:05 | מאת: משה

במסגרת שייט בסירה אני צריך תרופה נגד בחילות. הכי ידוע זה טרבמין שרשום שבעייתי לבעלי גלאוקומה גלאוקומה. עקב סיפור משפחתי עשיתי בדיקה לפני חצי שנה אצל רופא עינים שרצה לברר קישורים חשודים. עשיתי שדה ראיה, פכי מטריה ו OCT ויצא תקין ורשם באבחנה ״אין סימני גלאוקומה אבל לאור הדקקות בעצב OCT לחזור על הבדיקה עוד חצי שנה”. אני מתכנן לעשות באוקטובר את הבדיקה ועוד חודש עושה שייט. האם לקחת טרבמין או שיש תרופה אחרת? מה הנזק האפשרי במקרה שלוקח במשך יומיים את הכדור?

שלום רב, מציעה לך לבדוק זאת מול הרופא שבדק. הבעיה זה לא אם יש נזק לעצב הראיה או אם יש גלאווקמה אלא ממצאים אחרים בבדיקה. יש להתיעץ לכן עם הרופא הבודק

מנהל פורום גלאוקומה בניהול עמותת לראות