בדיקת שדה ראיה לא תקינה.גלאוקומה?

דיון מתוך פורום  גלאוקומה בניהול עמותת לראות

11/05/2023 | 13:58 | מאת: דינה

שלום!אני מבקשת את עזרתכם. בני בן 27 .ברקע יתר לחץ דם.לאחרונה שם לב שמאבד ראיה בחושך למספר שניות בעין אחת,אך זה אחרי מספר שניות הראיה חוזרת. בדיקת oct תקינה.במשפחה:גלאוקומה לסבתא ולסבתא רבה בבדיקת שדה ראיה:בעין אחת ירידה קלה בסך באיזור פרא מרכזי טמפורלי עליון בעין השנייה אותו הדבר באיזור פרא מרכזי נזלי עליון. האם מדובר בגידול במוח???האם יכולה להיות גלאוקומה? אני ממש מודאגת,כי התור לרופא עוד חודש. בתודה מראש.

שלום רב, לצערנו לא ניתן לקבוע אבחנה לפי בדיקות אלו. יש להבדק אצל רופא עיניים ורק עם בדיקתו בשילוב בדיקות בעזר שנעשו אפשר להתקדם לאבחנה. בריאות שלמה

מנהל פורום גלאוקומה בניהול עמותת לראות