גלאוקומה - טיפות עיניים - תופעות לוואי

דיון מתוך פורום  גלאוקומה בניהול עמותת לראות

05/05/2023 | 18:39 | מאת: בן יצחק

מזה כארבעה חודשים אני לוקח טיפות לעיניים בגלל חשד לגלאוקומה. שלושה חודשים גלאוטן, ללא השפעה על הלחץ התוך עיני, וחודש אחד וי-אופטיק, שנראה שהצליחה להפחית את הלחץ במידת מה. אני חווה ירידה משמעותית בחדות הראייה עם משקפיים למחשב. עד כדי כך שאני מעדיף להסיר את המשקפיים, לקרב את המסך ולקרוא ללא משקפיים. חדות הראייה לטווח רחוק (עם משקפיים מתאימים לראייה למרחק) לא השתנתה, ונותרה כפי שהייתה לפני תחילת הטיפולים בטיפות העיניים. האם אמנם יש קשר בין הטיפול לבין הירידה בראייה? האם נגרם נזק שאינו הפיך?

שלום רב, יש להתיעץ ולהבדק אצל רופא עיניים. לא ניתן לקובע לפי תאור מילולי אם יש בעיה רפואית כלשהי. בריאות שלמה

מנהל פורום גלאוקומה בניהול עמותת לראות