טיפות דואוטרב ופוריות

דיון מתוך פורום  גלאוקומה בניהול עמותת לראות

24/04/2023 | 15:20 | מאת: ישראלה

בת 37, התגלתה גלואוקמה, לחץ גבוה מאוד , 30, קיבלתי דואוטרב ללא דיחוי. ראיתי בעלון אזהרה שלא מומלץ להשתמש באם יש כוונה להכנס להריון. בעוד 4 ימים אני צפויה להתחיל להזריק הורמונים לצורך שאיבת ביציות והקפאתן. האם כדאי לדחות את התהליך של שימור הפוריות עד לניתוח לייזר SLT? או שאוכל להמשיך כמתוכנן? אם לעצור, האם הדואוטרב עלול לפגוע בפוריות שלי? לאיזו תקופה עד שהגוף מתנקה מהם? יש טיפות אחרות מומלצות לנשים בגיל פיריון? תודה ובריאות לכל.

שלום רב. זה נושא מורכב והטיפול הנכון במקרה כזה תלוי בפרמטרים רבים ולא רק בלחץ. עלייך להתיעץ עם מומחה גלאוקומה . בריאות שלמה ובהצלחה

מנהל פורום גלאוקומה בניהול עמותת לראות