הסבר תוצאות בדיקת OCT

דיון מתוך פורום  גלאוקומה בניהול עמותת לראות

25/01/2023 | 11:34 | מאת: יהודה

שלום רב, בן 58 מצב בריאותי תקין, אודה לעזרה בפענוח תוצאות OCT עין ימין איכות בדיקה - בינונית פענוח : עובי RNFL בגדר הנורמב, למעט הידקקות מובהקת בסקטור טמפורלי עליון. ממוצע הנמדד : 93 מיקרון. עין שמאל איכות הבדיקה : בינונית פענוח : עובר ה- RNFL בגדר הנורמה, למעט הידקקות גבולית בסקטור טמפורלי עליון. ממוצע נמדד : 94 מיקרון אודה לעזרה

שלום רב. משמעות הבדיקה לא עומדת בפני עצמה ויש להתיחס אליה יחד עם בדיקת העיניים ובדיקות נוספות על פי הצורך. לכן יש לחזור לרוםא המטפל

מנהל פורום גלאוקומה בניהול עמותת לראות