טיפות עיניים שיש בהם בטא חוסם

דיון מתוך פורום  גלאוקומה בניהול עמותת לראות

11/01/2023 | 19:25 | מאת: שלומית

שלום לפרופ' ורבין. חולה בגלאוקומה הרבה שנים ומקבלת טיפול בטיפות עיניים ,מיציתי את כול הטיפות האפשריים בכול מיני שילובים ,למעט טיפות שיש בהם בטא חוסם,מאחר ואני רגישה לבתא חוסם,כשלא נותרה ברירה התחלתי בטיפות שיש להם בטא חוסם אבל לימדו אותי להשתמש בטיפות האלו כאשר אני לוחצת בזוית העפעף התחתון ליד האף ,השאלה היא אם בצורה שכזאת אני לא ייפגע וזה יכול ליהיות פיתרון? תודה רבה רבה שלומית

שלום רב, עלייך להתיעץ עם רופא העיניים שלך ורופא המשפחה בסוגיה זו. בעקרון מי שאסור לו חוסמי בטא לא מקבל חוסמי בטא. בריאות שלמה

מנהל פורום גלאוקומה בניהול עמותת לראות