כאבים וצריבות מסביב לעיניים

דיון מתוך פורום  גלאוקומה בניהול עמותת לראות

13/09/2022 | 14:34 | מאת: איציק

שלום פרופסור. מאובחן עם לחץ תוך עיני. סובל מלחץ מסביב מעל ומתחת לעיניים והן צורבות ואדומות. האם זה אופייני לגלאוקומה? זה ממש לוחץ וכואב לפעמים, והעיניים ממש אדומות

איציק שלום רב, בד"כ גלאוקומה לא גורמתתלצריבות סביב העיניים. אם אתה לוקח טיפול לגלאוקומה הן יכולות לגרום לאודם וצריבות. בכל מקרה מומלץ להבדק אצל רופא עיניים. בריאות שלמה פרופ' ורבין

16/09/2022 | 14:31 | מאת: איציק כ.

הופניתי למיון שם שללו משהו נוירולוגי והחליפו לי את הטימולן אבניר באזרגה 3 פעמים ביום למשך שבוע ואז בדיקת לחץ . האם 3 פעמים ביום זה בסדר? לא המון?

מנהל פורום גלאוקומה בניהול עמותת לראות