עיניים צורבות וכואבות

דיון מתוך פורום  גלאוקומה בניהול עמותת לראות

12/09/2022 | 00:47 | מאת: איציק כ

בשל חשד לגלאוקומה( Oct והיסטוריה משפחתית) קיבלתי טימולן אבניר עד לתור בדצמבר לבדיקה ברמבם. העיניים מאוד אדומית וכואבות. האם לבקש סוג אחר של תרופה ?

שלום רב, ייתכן ואתה אלרגי לטיפות. אם האודם והצריבה קלים וחולפים תוך כמה שניות עד דקות אפשר להמשיך. אם זה קבוע ולא חולף מומלץ להקדים את הביקורת ולהתיעץ עם הרופא המטפל. בריאות שלמה. פרופ ורבין

12/09/2022 | 09:57 | מאת: איציק כ

נוטל לפני השינה ובמשך כל היום למחרת צורב ואפילו כואב ולוחץ מעל ומתחת לעיניים התור לרופא המטפל בעוד שבועיים. כדאי להפסיק בינתיים את הטיפות?

מנהל פורום גלאוקומה בניהול עמותת לראות