לחץ תוך עיני לאחר ניתוח ויטרקטומי

דיון מתוך פורום  גלאוקומה בניהול עמותת לראות

19/08/2022 | 10:43 | מאת: ראובן

לפני שבועיים עברתי ניתוח ויטרקטומי בעקבות הפרדות רשתית לפני יותר מעשרים שנה עברתי השתלות קרנית בשתי העיניים וקטרטק בשתי העיניים בעשר שנים האחרונות יש לי גלאוקומה וטיפול בטיפות הביא ללחץ תוך עיני 13 בבדיקה האחרונה לאחר ויטרקטומי היה לי לחץ של 20 בשתי העיניים מומחה הרשתית אמר לי שעכשיו צריך להתרכז בהחלמה מהניתוח האם אפשר להתעלם בשלב זה מהלחץ התוך עיני או שצריך ללכת למומחה גלאוקומה תודה

29/08/2022 | 10:58 | מאת: ראובן

אשמח לקבל תגובה

ראובן שלום רב, יש עליית לחץ לדבריך אך המשמעות של זה תלויה בפרמטרים רבים ובעיקר במצב עצב הראיה ומהות הנזק לשדות ראיה. להתיעץ עם מומחה גלאוקומה זה לא מזיק בכל מקרה. בראיות שלמה

מנהל פורום גלאוקומה בניהול עמותת לראות