Oct במעקב גלאקומה ושדה ראייה

דיון מתוך פורום  גלאוקומה בניהול עמותת לראות

11/08/2022 | 15:34 | מאת: אירית

תשובה של oct במעקב גלוקומה לחץ כרגע 17 שדה ראייה תקין OCT NFL תשובת עובי סיבי העצב שתי עיניים בכל הרבעים בנורמה .בשמאל PPA OU MACULA OCT ימין ציסט פובאלי שמאל קונטור מקולרי שמור ללא נוזל VM האם זה תקין? צריך המשך טיפול כלשהוא? אשמח למענה

אירית שלום, בבדיקות יכולים להיות כל מיני ממצאים לפעמים ללא חשיבות רפואית. רק שילוב עם בדיקת עיניים יכול ללמד על החשיבות לכן יש לגשת לרופא עיניים ובשילוב בדיקתו להבין אם יש בעיה. בריאות שלמה

מנהל פורום גלאוקומה בניהול עמותת לראות