פעימות כמו לחץ בעין

דיון מתוך פורום  גלאוקומה בניהול עמותת לראות

24/07/2022 | 17:51 | מאת: יעל

אני נמצאת במעקב מזה כשלוש שנים בגלל חשד לגלאוקומה גבולית ומקבלת טיפות טרבטן. לאחרונה נבדק הלחץ בעין ושדה הראייה ונמצאו תקינים. בזמן האחרון אני מרגישה מדי פעם כמו פעימות בעין ימין. זה לא חזק ולא כואב או מפריע במיוחד, כאילו לחץ קל פועם בעין או קצת מעליה, בדרך כלל עובר ופחות מורגש תוך שעה-שעתיים. נדמה לי שזה קורה יותר במצבי עייפות, אבל איני בטוחה בכך. האם זה יכול להיות קשור לבעיה של גלאוקומה או לחץ בעין ודורש בדיקה, גם אם נבדקתי לפני 10 ימים והתוצאות תקינות? תודה מראש על המענה.

שלום רב, אם נבדקת לפני 10 ימים והבדיקה היתה תקינה אז אין מקום לדאגה. אם בכל זאת את מודאגת תפני שוב לבדיקה

מנהל פורום גלאוקומה בניהול עמותת לראות