גלאוקומה פינגמט עם קוצר ראיה גבוה

דיון מתוך פורום  גלאוקומה בניהול עמותת לראות

15/05/2022 | 22:38 | מאת: גולדי

שלום וברכה ערב טוב לאחרונה גם אני אובחנתי עם גלאוקומה פינגמט למרות שאני סייעת לרופא שיניים במקצוע אשמח לדעת האם מי היום אסור לי לעבוד קשה איך זה הולך???? ראיתי שכתבו לי משהו שאם יש גלאוקומה פינגמט המצב יכול להשתנות בגלל ההתאמצות העין תודה רבה גולדי

גולדי שלום. בסוג כזה של גלאוקומה לעיתים הלחץ עולה אחרי מאמץ מיוחד כמו ריצה ארוכה או אימון בחדר כושר. יש לבדוק זאת אצל הרופא המטפל. בכל מקרה אין מגבלות בעבודה. בריאות שלמה

מנהל פורום גלאוקומה בניהול עמותת לראות