נכנס לי ספטול לעיניים

דיון מתוך פורום  גלאוקומה בניהול עמותת לראות

09/04/2022 | 08:08 | מאת: ניצן

נכנס לי ספטול לעיניים לפני מספר ימים. נהיה לי מין בועה לבנה קטנה כזאת מישר שטפתי את העיניים במים והלכתי לרופא. הרופא בדק ולא ראה משהו מיוחד. אמר שהכל תקין ורשם לי refresh tears ו-fml. מאז עין ימין שלי כבר לא אותו דבר. ונורא כואבת וקצת מטושטשת. עדיין יש בועה והעין נורא כואבת. מה ניתן לעשות? אני ממש סובלת. לא יכולה לראות טלויזיה, לא יכולה להיות יותר מכמה דקות עם הטלפון. האם נגרם לי נזק? והבועה הלבנה מהספטול זה יהיה לצמיתות?

ניצן שלום, עלייך לחזור לבדיקת רופא עיניים בהקדם. זה לא הפורום המתאים לעזרה רפואית במקרים אלו. בריאות שלמה פרופ' ורבין

מנהל פורום גלאוקומה בניהול עמותת לראות