לחץ

דיון מתוך פורום  גלאוקומה בניהול עמותת לראות

06/04/2022 | 17:46 | מאת: יאיר

שלום, אבי בן 85 מתחיל טיפול במאלומה שכולל דקסהמתזון 40 מג פעם בשבוע, שיהיה לפחות שמונה חודשים. האם מינון כזה נחשב גבוה מבחינת אנשים מחלות אחרות שמקבלים סטרואידים? האם ועד כמה הוא צפוי להעלות את הלחץ תוך עיני כך שיהיה צריך לטפל? כל כמה זמן יש ללכת לרופא עיניים כדי לראות שהלחץ לא עולה? תודה

שלום רב יאיר יש להיבדק אצל רופא עיניים לא מאוחר מחודש לאחר תחילת הטיפול בדקסמטזון. לפי התוצאות הוא יקבל הנחיות לגבי ההמשך בריאות שלמה פרופ' ורבין

06/04/2022 | 21:12 | מאת: איר

תודה אך האם לדעתך זה יכול לגרום לעלייה בלחץ תוך עיני שתצריך טיפול?

06/04/2022 | 21:14 | מאת: יאיר

ולא יותר מחודש, מתי הכי מוקדם ללכת?

מנהל פורום גלאוקומה בניהול עמותת לראות