אירידוטומי טיפול לייזר לגלאוקומה לזווית צרה

דיון מתוך פורום  גלאוקומה בניהול עמותת לראות

14/02/2022 | 20:02 | מאת: מיני

שלום. רופא עיניים אבחן אצלי זווית צרה וסיכון מוגבר להתקף חריף. אני סומכת על חוות דעת הרופא אך אני חוששת מהניתוח ומהאפשרות להחמיר את המצב - אלו סכנות יש בטיפול כזה ו מה הסיכוי להחמרת המצב בעקבות הטיפול?

מיני שלום רב, אם יש לך זוית צרה ואת בסכון להתקף גלאוקומה אזי הסיכון הוא אם לא תעשי את טיפול הלייזר. זהו טיפול שמבוצע בשכיחות גבוהה והוא יעיל ובטוח. כמובן כמו כל פרוצדורה הרופא המבצע כדאי שיהיה מנוסה וכדאי לפנות לרופא מומחה גלאוקומה . בהצלחה פרופ' ורבין

מנהל פורום גלאוקומה בניהול עמותת לראות