אישונים גדולים וטשטוש פתאום

דיון מתוך פורום  גלאוקומה בניהול עמותת לראות

01/01/2022 | 02:33 | מאת: אלקס

פרופסור שלום פעם פעמיים בחודש יש לי פתאום אישונים גדולים. או פתאום אני לא רואה ברור וחד זה מטושטש או יש מקרים שיש כמו חרק קטן שזז איתי ואני מזיז מבט ועוקב אבל אין כלום זה כמו שלג זז לפעמים אחרי 10 דקות או 15 דקות זה נעלם עם אני עוצם עניים אז זה יותר מהר משתפר אני צעיר רק בן 46 וזה תופעות שמרגיזים איזה תרופה לטיפול או בדיקה לברור אני צריך? בברכה

אלקס שלום רב, מומלץ שתפנה לרופא עיניים באיזור מגוריך לבדיקת עיניים כולל הרחבת אישונים. בריאות שלמה

מנהל פורום גלאוקומה בניהול עמותת לראות