בקשה. ייעוץ והכוונה לראיה בריאה

דיון מתוך פורום  גלאוקומה בניהול עמותת לראות

01/01/2022 | 02:10 | מאת: דביר

פרופ' שלום רב ראשית תודה על הפורום והאפשרות לפניה. מתנצל מראש עם לא הגעתי לפורום המתאים. *אני בן 54 . אני לא מרכיב משקפיים כלל חייב לציין שמתקופת הוצאת רשיון בצעירותי לא בצעתי בדיקת עיניים.הפרסומת של העמותה ראיה" שרצה בימים האחרונים במדיה. נתנה לי להבין שאני חייב להבדק. *לפני מספר חודשים התחלתי ליטול תרופה ללחץ דם 5 מ"ג/160 מ"ג אקספורג' טבליה אחת וזאת התרופה היחידה שאני לוקח, פרופ'. אני מבקש את הכוונתך והמלצתך לבדיקות שכדאי, מומלץ ודחוף לבצע בגילי? בתודה מראש בכבוד רב

שלום רב, מומלץ שתפנה לרופא עיניים באיזור מגוריך לבדיקת עיניים. במידת הצורך הוא יפנה אותך לבדיקות נוספות.

מנהל פורום גלאוקומה בניהול עמותת לראות