…בעיה בעיניים , אי נוחות

דיון מתוך פורום  גלאוקומה בניהול עמותת לראות

06/12/2021 | 21:41 | מאת: שירן

שלום , לא יודעת אם זה הפורום המתאים , יש לי בעיה להסתכל לאנשים בעיניים , מרגישה אי נוחות וכנראה שמבלי להרגיש אני עושה תנועות עם העיניים , אני יודעת את זה מתגובות שאני מקבלת כמו ״ למה את מגלגלת עיניים ? לא מוצא חן בעינייך מה שאמרתי ? ואני בכלל לא גלגלתי עיניים . בעיה רצינית שאני מרגישה שאנשים חושבים שאני בוהה בהם או קורצת להם או מסתכלת בצורה מוזרה , זה ממש פוגע באיכות החיים , אני נפגשת הרבה עם אנשים פנים מול פנים וקשה לי עם אי הנוחית להסתכל בעיניים . אני לא בטוחה שאני באמת עושה תנועות עם העיניים , האם הייתי ברורה ? זה מוכר ולמי פונים ?

שלום רב, כדאי לפנות ראשית לבדיקת רופא עיניים ולפי המלצתו להמשיך בברור. בריאות שלמה

מנהל פורום גלאוקומה בניהול עמותת לראות