גלאוקומה פיגמנטרית וספורט

דיון מתוך פורום  גלאוקומה בניהול עמותת לראות

16/11/2021 | 18:15 | מאת: גלאוקומה פיגמנטרית

שלום. אני ספורטאי וגילו לי גלאוקומה פיגמנטרית. נאמר לא לא לעסוק בפעילות גופנית ובמאמץ יתר ובאמת לאחר אימונים אינטנסיבים אני רואה(או לא רואה) שחור בעיניים למשך שעה בערך. אבקש אם אפשר להפנות אותי למחקרים על גלאוקומה פיגמנטרית ופעילות גופנית שמוכיחים שנגרם נזק בעליה בלחץ או שמשתחרר פיגמנט המזיק לעין כמו שהבנתי. תודה.

שלום רב, רצוי להתיעץ עם מומחה גלאוקומה ולראות האם באמת הלחץ עולה לאחר מאמץ גופני. בכל מקרה יש מאמרים רבים בנושא. תחפש תחת גלאוקומה פיגמנטרית. בריאות שלמה. פרופ' ורבין

מנהל פורום גלאוקומה בניהול עמותת לראות