גלאוקומה וניתוח קטרקט

דיון מתוך פורום  גלאוקומה בניהול עמותת לראות

13/11/2021 | 13:26 | מאת: אנה

סובל מגלאוקומה ותחת טיפול טיפות להורדת הלחץ. הגיל שלי 70. ויש אבחנה של קטרקט ב 2 העיניים. 1. האם יש צורך מיידי לעשות את הקטרקט כי זה מוריד את הלחץ התוך עיני? 2. האם הקטרקט גורם להחמרת הגלאוקומה אם לא יטופל? האם יש קשר בין השניים? 3.הקטרקט כבר בשל. האם מותר לדחות הניתוח בחצי שנה? או גורם נזק לגלאוקומה ומחמיר אותה? תודה

שלום רב, אלו שאלות ספציפיות והתשובות תלויות בבדיקת המטופל עליך לשאול שאלות אלו את הרופא המטפל. התשובות הן ספציפיות לכל מטופל. בריאות שלמה פרופ' ורבין

מנהל פורום גלאוקומה בניהול עמותת לראות