תוצאות בדיקה שעשה בני

דיון מתוך פורום  גלאוקומה בניהול עמותת לראות

08/11/2021 | 19:56 | מאת: גל

שלום פרופסור אני מבין שהתוצאות לא תקינות .האם אני מבין נכון ? בבדיקת ONH AND RNFL OU ANALYSIS OPTIC DISC CUB ה AVERAGE RNFL THICKNESS הוא 77 ב OD ו 69 ב OS .ה RIM AREA הוא 1.42 ב OD ו 1.03 ב OS . וה DISC AREA הוא 1.42 ב OD ו 1.03 ב OS. האם המספרים האלה הם תקינים או שלא . אני מאוד אודה לפרופסור אם תוכל להסביר לי הסבר קצר מה בודקת בדיקה זו תודה רבה

גל שלום, הבדיקה בודקת את עובי סיבי עצב הראיה. משמעות תוצאות הבדיקה היא רק בקורלציה לבדיקה של רופא העיניים ולכן אתה צריך להתיעץ עם הרופא שבדק אותך. בריאות שלמה. פרופ' ורבין

מנהל פורום גלאוקומה בניהול עמותת לראות