ויפות לאחר ניתוח טרובוקלטומי

דיון מתוך פורום  גלאוקומה בניהול עמותת לראות

08/11/2021 | 10:29 | מאת: נועם

לפרופ ורבין שלום עברתי לפני כחודש מיתוח טרובוקלטומי. המנתח רשם לי טיפות סטרודקס 3 פעמים ביום בחודש הראשון ופעמים ביום בחודש השני. ידיד שלי עבר אותו ניתןח ונרשמו לו טיפות פרד פורטה להתחיל לקחת כל שעה בשבוע הראשון ולאחר מכן להפחית בהדרגה. האם יש הבדל בין הטיפות ותועלתן?

נועם שלום רב, לטיפות יש השפעה דומה. בריאות שלמה

04/01/2022 | 20:39 | מאת: בר

שאלה למנותחים - האם יש תגובות מיוחדות לאחר הניתוח ? הומלץ לי על ניתוח טרובוקלטומי למרות שהלחץ התוך עיני ירד ל17 היות והפגיע בעצב נמשכת האם יש המלצה לטיפול אחר ? מה התחושות של המנותח לאחר הניתוח האם יש כאלו שנגרם להם נזק כלשהוו מהניתוח

מנהל פורום גלאוקומה בניהול עמותת לראות