מה הטיפול במצב כזה

דיון מתוך פורום  גלאוקומה בניהול עמותת לראות

07/10/2021 | 00:16 | מאת: תמיר

שלום דוקטור מה הטיפול בדימום פריפפילרי נאזלי על רקע Optic nerve head drusen ? .יש לי ברקע אבחנה של Optic nerve head drusen והיום רופא עיניים איבחן שחש לי דימום פריפפילרי נאזלי.האם יכול להיות שזה בכל זאת בצקת של עצב הראיה ולא רק דרוזן תודה רבה

תמיר שלום, כדי לענות על השאלה שלך יש לבצע מספר בדיקות כולל בדיקת עיניים בהרחבה שאני מניחה שעברת. לכן הדבר הנכון הוא להתייעץ עם הרופא שאיבחן זאת. בריאות שלמה. פרופ' ורבין

מנהל פורום גלאוקומה בניהול עמותת לראות