כמה שאלות על המצב אם אפשר תשובה תודה רבה

דיון מתוך פורום  גלאוקומה בניהול עמותת לראות

06/10/2021 | 21:49 | מאת: לוברבום

אני בת 28 לפני כמה שבועות הייתי אצל רופא עיניים קרנית הוא עשה לי בדיקה וגם מדד לי לחץ תוך עיני הלחץ נראה על 14 ממעין שמאל ועין ימין 12 ממ האם זה טוב כשיש בעיה בעצב הראיה בעין ימין בגלל שלא טופל הרשתית ?? האם ככל שהקרנית נהיית יותר דקה יש השפעה על העצב הראיה והמצב יכול להחמיר??? האם לחץ תוך עיני גבוה קשור לקרנית דקה או לא??? תודה רבה

שלום רב, ישנם מספר פרמטרים שמשפיעים על מדידית לחץ. קרנית דקה יכולה להשפיע ועלייך להתייעץ עם הרופא המטפל. בריאות שלמה פרופ' ורבין

מנהל פורום גלאוקומה בניהול עמותת לראות