טיפות FML במשך זמן ממושך

דיון מתוך פורום  גלאוקומה בניהול עמותת לראות

23/09/2021 | 12:16 | מאת: אלונה

שלום, אני לוקחת כבר חודש וחצי טיפות FML 3 פעמים ביום בעקבות ניתוח הסרת משקפיים. בשבועיים האחרונים יש לפעמים כאב קל של לחץ בעין עם כאבי ראש קלים. בביקורת של הרופא שעשיתי לפני שבוע הלחץ היה תקין. האם הטיפות יכולות לגרום לעליה פתאומית ומהירה בלחץ התוך עיני? האם טיסה ארוכה בשילוב הטיפות יכולה לגרום לעליה מהירה בלחץ התוך עיני?

אלונה שלום רב, אין מניעה לטוס כאשר לוקחים FML. יחד עם זאת יש לעקוב אחר הלחץ התוך עיני. בריאות שלמה פרופ' ורבין

מנהל פורום גלאוקומה בניהול עמותת לראות