אבחון של זווית צרה בעיין שמאל

דיון מתוך פורום  גלאוקומה בניהול עמותת לראות

11/09/2021 | 16:11 | מאת: דני

שלום ,אני בן 74 ,בבדיקה שגרתית אצל מומחה גלאוקומה אובחנה זווית צרה. הרופא המליץ על ניקוב בלייזר בכדי למנוע נזק עתידי. אני רוצה לציין שהלחץ התך עיני הו 15 מ"מ כספית שאלתי האם הניקוב נדרש והאם הפרוטוקול של הניקוב מקובל בעולם המערבי אבקש את עזרתך המקצועית בברכה דני

דני שלום, במידה וזויות העיניים צרות במידה משמעותית מומלץ ביצוע לייזר אירידוטומי במטרה למנוע סיבוכים בעתיד כגון התקף של גלאוקומה. מדובר בפרוצדורה מקובלת בעולם והיא מומלצת. בהצלחה פרופ' ורבין

מנהל פורום גלאוקומה בניהול עמותת לראות