החלפת טיפות בימטילול טבע לקסלאקום

דיון מתוך פורום  גלאוקומה בניהול עמותת לראות

12/08/2021 | 13:32 | מאת: אברהם א.

לפני מספר חודשים הוחלפו טיפות הקסאלקום שלקחתי לבימטילול טבע שגורמות לאודם חזק בעיניים, כנראה בגלל חומר השימור. בגלל בעיה בריאותית רופאת העיניים שלי לא תהיה זמינה לתקופה ארוכה, ורציתי לדעת אם אוכל לחזור ולהשתמש בקסלאקום שברשותי כי הבנתי שהוא חליפי לבימטילול טבע. הלחץ התוך עיני שלי יציב על 17 תודה מראש על התייחסותכם

אברהם שלום רב, לצערי לא ניתן לענות על השאלה הזו בלי בדיקה ולכן אני מציעה שתפנה לרופא עיניים בקופ"ח לבדיקה וקבלת המלצה להמשך טיפול. מומלץ להיבדק כל 3 חודשים אם אתה מקבל טיפות להורדת לחץ. בריאות שלמה פרופ' ורבין

מנהל פורום גלאוקומה בניהול עמותת לראות