לחץ תוך עיני תקין קעור מרובה ראש עצב הריאה

דיון מתוך פורום  גלאוקומה בניהול עמותת לראות

22/07/2021 | 23:59 | מאת: לוברבום

שלום וברכה יש לי קעורים גדולים בעצב הראיה בנסוף הלחץ שלי נמוך יש לי גם קוצר ראיה גבוה והייתי גם פגית כשהייתי קטנה בעבר הייתי אצל 2 רופאי גלאוקמה שאמרו לי שכול להיות בעיה של שבוע הבא יש לי תור מרפאת רשתית גנטית כדי לקבל בדיקת רשתית אמרו לי בעבר שהמצב שלי בעצב הראיה נובע בגלל הרשתית הרופאים בקופת חולים רואים את הרשתית במרפאה רק מי למעלה איך יכול להיות כזה דבר?? תודה רבה

שלום רב, אני מניחה שרופאי העיניים שבודקים אותך בודקים היטב אבל אם יש לך שאלה אליהם נא לפנות אליהם. בריאות שלמה

מנהל פורום גלאוקומה בניהול עמותת לראות