לקיחת טיפות עיניים לגלאוקומה

דיון מתוך פורום  גלאוקומה בניהול עמותת לראות

10/06/2021 | 07:10 | מאת: יצחק

אני נוטל שני סוגי טיפות להקלת נלחץ התוך עיני: Alphagan Duotrav זמן הנטילה: אלפאגן- 06:00. 14:00 דואוטראב- לפני השינה. האם זמני הנטילה הינן אכן אופטימליים או שיש צורך לשנות. גילי 72. בתודה

יצחק שלום רב, עדיף תמיד לברר את הטיפול עם הרופא שמטפל בך. יחד עם זאת באופן כללי טיפות הניתנות פעמיים ביום צריכות להנתן בהפרש של כ12 שעות. מהתאור שלך נראה שמהשעה 14 ועד 6 בבוקר למחרת עובר זמן רב בלי השפעת אלפגן. בריאות שלמה פרופ' ורבין

12/06/2021 | 22:53 | מאת: יצחר

האם טיפות ה duotrav אינן מכסות בטווח של 24 שעות כך שזה יכסה גם את 4 השעות שחסר לאלפגן?

מנהל פורום גלאוקומה בניהול עמותת לראות