ניסיתי הרבה טיפות ל.ל.ת.ע

דיון מתוך פורום  גלאוקומה בניהול עמותת לראות

08/06/2021 | 07:59 | מאת: מוראל

אני אובחנתי כבעלת ל.ת.ע גבוה. מנסה מזה חצי שנה מגוון טיפות להורדת לחץ. גם ללא חומר משמר. אבל יש תגובה אלרגית של העין. ואני ממש מתקשה להמשיך לשים. צריכה קטרקט הרופא המטפל הציע 1. slt ואחכ קטרקט 2. ניתוח משולב קטרקט גלאוקומה אודה לך אם תוכלי להסביר אם יש עדיפות לאחת האופציות. והאם ניתוח משולב לא מסובך יותר. תודה

שלום רב, מטופל עם קטרקט וגלאוקומה הוא מצב שכיח. ההחלטה הטיפולית עבור כל חולה קטרקט וגלאוקומה היא אינדיבידואלית ונקבעת על פי פרמטרים רבים ולאו דוקא הלחץ התוך עיני. זה תלוי במצב עצב הראיה ובתוצאות בדיקות העזר. לכל אחת מהאופציות יש עדיפות כתלות במצב העין. יש לדיין זאת עם הרופא המטפל. בריאות שלמה. פרופ' ורבין

מנהל פורום גלאוקומה בניהול עמותת לראות