תוצאות בדיקת Oct ילד בן שמונה וחצי

דיון מתוך פורום  גלאוקומה בניהול עמותת לראות

20/04/2021 | 07:33 | מאת: דד

שלום רב הילד בן 8 וחצי לפעמים כאבי ראש והוא מתלונן על שהוא לא רואה את הלוח טוב בכיתה ביצענו בדיקת ראיה ונתוצאות:חדות ראיה בשתי העיניים 6/10? והדקקות טמפוראלית קלה בשתי העיניים נשלחנו ל Oct והתוצאות הם; עין ימין;הדקקות גבולית בסקטור סופרנזלי עין שמאל ;הדקקות גבולית במחצית נוזלית מה התוצאות אומרות?האם אכן יש בעיה בעצב הראיה?? ומה זאת אומרת חדות ראיה 6/10 האם מצריך משקפיים??

שלום רב, לכל תוצאת בדיקה יכולות להיות הרבה םרשנויות. יש לבדוק את הילד היטב כולל הרחבת אישונים ובדיקות נוספות שרופא עיניים עושה ולענות לכם על תשובות. לצערי בלי בדיקה מעמיקה לא ניתן לענות על שאלותיך. בריאות שלמה פרופ' ורבין

מנהל פורום גלאוקומה בניהול עמותת לראות