חשד לגלאוקומה עם לחץ עיני תקין

דיון מתוך פורום  גלאוקומה בניהול עמותת לראות

16/02/2021 | 16:53 | מאת: נוי

היי, אני בת 25 בבדיקת עיניים שגרתית אלו היו הממצאים: אישונים שווים מגיבים אין 2021-2 RAPD ימין תפיחות עפעפים קלה יתר מקטע קדמי תקין שמאל תפיחות עפעפים קלה חוזר בעונות לא מפריע לה יתר מקטע קדמי תקין הרחבה: ימין עדשה שקופה מיטנדורף דיסקה 6.0חדה מקולה ללא פתולוגיה גסה היקף תקין שמאל עדשה שקופה דיסקה 6.0 חדה מקולה ללא פתולוגיה גסה היקף תקין לחץ בשתי העיניים 16 הרופאה אמרה כי העצב נראה בצורה שמתאימה לגלאוקומה והפנתה אותי לבדיקת OCT ושדה ראיה. אין לי היסטוריה במשפחה של גלאוקומה, אבל כן עשיתי בעבר ניתוח לייזר לתיקון ראיה (מספר 1.5). האם יש מקום לדאגה? או שזו רק בדיקה לשלילה.

16/02/2021 | 17:08 | מאת: נוי

הכוונה דיסקה 0.6

נוי שלום אבחנת גלאוקומה נקבעת על סמך פרמטרים רבים. הפניה לבדיקות עזר במקרה כמו שלך היא שכיחה ונועדהלודא שהכל בסדר. בריאות שלמה.פרופ' ורבין

מנהל פורום גלאוקומה בניהול עמותת לראות