ל.ת.ע גבוה אך לא גלאוקומה

דיון מתוך פורום  גלאוקומה בניהול עמותת לראות

16/01/2021 | 06:22 | מאת: משירmas7

לחץ גבולי/ גבוה. במספר בדיקות בלמעלה מחצי שנה: יוני: 22 22 . בספטמבר: 23 17 אוקטובר: 22 22 נובמבר: 21 22 דצמבר: 21 21 לא אובחנה גלאוקומה אבל לחץ גבולי. ניסיתי טיפות . התחלתי ביוני לקראת סוף אוג ' בגלל עיניים מגורות הפסקתי. האודם בעין היה משמעותי ומגרד. מאחר ולא אובחנה גלאוקומה ולא היה שינוי ב oct ושדה ראיה במשך שנתיים נאמר לי שאין סכנה כי הבדיקות יציבות. אני בכל זאת חושש מהלחץ הגבולי. לאן אני מתקדם? מה לעשות הכי נכון? מה את מציעה פרופ. להמשך טיפול מיטבי.? תודה רבה ובכבוד רב.

שלום רב, ההחלטה אם צריך טיפול ומה לחץ המטרה שצריך להגיע אליו נקבעת על פי מספר פרמטרים. ברגע שנקבע לחץ מטרה ניתן להגיע אליו באמצעים רבים המותאמים אישית. יש להתייעץ עם מומחה גלאוקומה לגבי הדרך הטובה ביותר להמשך הטיפול והמעקב. בריאות שלמה פרופ' ורבין

מנהל פורום גלאוקומה בניהול עמותת לראות