טיפות להורדת לחץ שמקשות עלי

דיון מתוך פורום  גלאוקומה בניהול עמותת לראות

05/01/2021 | 02:58 | מאת: מולי

בת.65. עם ל.ת.ע 23 מזה 8 חודשים מנסה 4 סוגי טיפות להורדת לחץ. כולם כולל ספטלאן גורמות.לכירוי ועיניים אדומות. למעלה מחודש שלט שמה טיפות. לא עומדת בגירוי. אהיה שוב בבדיקה לאחר הסגר. אך מה האפשרויות? אין אבחנת גלאוקומה רק ל.ת.ע. מה אני עושה אם העיניים לא מסתגלות לטיפות תודה

מולי שלום רב, אפשרויות הטיפול נקבעות לפי מספר רב של פרמטרים ביניהם מראה עצב הראיה ותוצאות בדיקות העזר. חוץ מטיפות יש טיפולים נוספים כמו טיפול לייזר SLT, כדורים וניתוח. הטיפול מותאם אישית לכל מטופל ואין תשובה כללית. עלייך להתייעץ עם מומחה גלאוקומה. בהצלחה ובריאות שלמה. פרופ' ורבין

מנהל פורום גלאוקומה בניהול עמותת לראות